Bijpassende beelden

Als communicatiewetenschapper met inmiddels meer dan 10 jaar marketing- en communicatie-ervaring ben ik een ster in het creëren van online en offline content. Content bestaat niet alleen maar uit goede tekst. Beelden zeggen vaak meer dan 1000 woorden en daarom is het selecteren van passend beeld bij je boodschap net zo belangrijk als een mooie tekst. Wil jij ook passend beeld bij je (marketing)teksten? Neem dan nu contact op.


beelden
Je tekst krijgt meer impact met bijpassend beeld

Woord en beeld zijn een onafscheidelijk duo. Sommige mensen ‘lezen’ zelfs het liefst in beeld. Alleen al daarom is het belangrijk dat de beelden die gepaard gaan met je tekst ‘kloppen’. Dat ze hetzelfde verhaal ‘vertellen’ als je tekst. Uit ervaring weet ik dat het voor marketingafdelingen ontzettend moeilijk kan zijn om passend beeld te selecteren. Een goede combinatie van tekst en beeld is echter essentieel voor optimaal overtuigende communicatie. Of je nu communiceert met consumenten via social media of een salespresentatie geeft, alleen een goede match tussen tekst en beeld zorgt voor verbinding met je doelgroep. (Laat staan wat het effect van een fatale mismatch kan zijn!) Het vinden van bijpassend beeld is de tweede manier waarop ik jouw (marketing) content help boosten.


Laat me je helpen met het selecteren van beelden voor…

  • websites
  • social media
  • nieuwsbrieven
  • brochures
  • flyers
  • visitekaartjes… en nog veel meer.


Tarieven

Het zoeken naar geschikt beeld is een klus die enorm veel tijd in beslag kan nemen als je niet helder voor ogen hebt wat een goede match zou zijn. Vaak is het resultaat ook nog eens standaard stockbeeld. Laat me je helpen. In het vinden van beeld ben ik goed en snel! Hiermee bespaar jij een hoop energie en tijd. Tijd die je beter kunt besteden aan de dingen waar je zelf goed in bent. Neem vandaag nog contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar petronella@dutchness.eu voor een prijsinschatting gebaseerd op het aantal beelden dat je nodig hebt. Laat me gelijk weten of ik je ook kan helpen bij het schrijven van teksten.

 

Wil jij ook passende beelden bij je teksten?

Neem dan nu contact op