Over mij

 

 

Pete Gone Camping

Dutchness, dat ben ik. Mijn naam, Petronella, is ontzettend oudhollands. Ik ben geboren en getogen in een klein dorp in de Noord-Hollandse polder: Hippolytushoef. (Probeer deze bijzondere plek anders eens te vinden in Google Earth!) Vandaag de dag woon en werk ik als freelance copywriter in de Randstad. Vooral in de omgeving van Den Haag en Amsterdam. Ik ben dol op kamperen (bekijk hier mijn kampeerblog), fotografie, reisjes maken en zeilen. Boven alles ben ik gék op het schrijven van Nederlandse, maar ook Engelse teksten.

Communicatie is zeg maar echt mijn ding

Vanaf het moment dat ik Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam ging studeren heb ik héél véél gewerkt in verschillende marketing- en communicatiefuncties. Mijn CV is daarom het overzicht geworden van een zogenaamde ‘scraper’: iemand die kansen ziet en pakt, zichzelf ontwikkelt en houdt van diversiteit. Heel veel leuke werkplekken verder ben ik inmiddels een senior in het vak. Ik ben gespecialiseerd in de persuasieve communicatie, oftewel ‘overtuigende communicatie’, en heb veel werkervaring opgedaan in zowel de non-profit als commerciële sector. Wil je meer weten over mijn ervaring als marketing- en communicatieprofessional? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn profiel: linkedin.com/in/petronellawiegman

 

Laten we een keer kletsen

Als Nederlandse blink ik net als jij uit in gezellig koffie drinken en theeleuten. Wil je een keer praten over hoe ik jou kan helpen bij het schrijven van teksten of het selecteren van beeld? Neem vandaag nog contact op, dan spreken we af. Kun je niet wachten en wil je gelijk beginnen? E-mail me dan op petronella@dutchness.eu of gebruik het contactformulier.

Ja, ik wil kletsen