Goede teksten

Goede teksten laat je schrijven door een ‘tekstkunstenaar’. Het liefst een die zowel creativiteit als marketinginzicht heeft en jou kan helpen bij het effectief communiceren met je achterban. Schrijven in de taal van jouw doelgroep is namelijk essentieel voor het bereiken van verbinding. Nee, ik ben geen Roald Dahl, maar ik doe wél iets magisch met jouw teksten. Iets waarmee je positieve aandacht trekt en deze vasthoudt. Als communicatiewetenschapper met inmiddels meer dan 10 jaar marketing- en communicatie-ervaring ben ik een ster in het creëren van online en offline content. Wil jij ook overtuigende (marketing)teksten? Neem dan nu contact op.


“Petronella levert professionele diensten met aandacht voor details, werkt secuur en is prettig om mee samen te werken!”
Jeroen Verschoor, System-x creatives


teksten
Schrijfstijl: duidelijk, logisch en aansprekend voor jouw doelgroep

Ik denk, voel en schrijf in termen van ICT en automotive tot en met cultuur en liefdadigheid. Teksten raken iemand tegenwoordig vooral als ze snel, leuk en duidelijk zijn. Dat is dan ook precies de manier waarop ik schrijf. Het belangrijkste vind ik om een boodschap te versimpelen; iedereen in jouw doelgroep moet in staat zijn te begrijpen wat ze lezen. Een tekst kan bijvoorbeeld interessanter klinken door het gebruik van jargon, maar beter leesbaar wordt het er vaak niet van. Het versimpelen van tekst met behoud van je ‘core message’ in een boeiend en duidelijk verhaal is uniek aan mijn schrijfstijl. Neem snel een kijkje in mijn portfolio voor voorbeeldteksten.


Laat me je helpen met teksten voor…

Online en offline teksten schrijven of herschrijven staan op het menu van Dutchness. Ik help je met het leveren van aansprekende Nederlandse (of Engelse) teksten voor onder andere:

  • websites (optimaal voor zoekmachines/ SEO)
  • social media
  • nieuwsbrieven
  • brochures
  • vragenlijsten
  • flyers
  • visitekaartjes… en nog veel meer.

 

Klanten waarvoor ik op vaste basis mag schrijven:


 

 

 

 

 

Tarieven

Sommigen denken dat het inschakelen van een tekstschrijver fikse kosten met zich meebrengt en veel tijd neemt. Niets is minder waar. Een goede tekstschrijver werkt vlot en slaat snel de spijker op de kop. Hiermee bespaar jij juist energie en tijd. Tijd die je beter kunt besteden aan de dingen waar je zelf goed in bent. Neem vandaag nog contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar petronella@dutchness.eu voor een prijsinschatting gebaseerd op de hoeveelheid tekst die je nodig hebt. Laat me gelijk weten of ik je ook kan helpen bij het selecteren van bijpassende beelden.

 

Wil jij ook overtuigende (marketing)teksten?

Neem dan nu contact op